Proefperiode

Na een spannende periode van fondsenwerving, heeft het bestuur van de stichting achter Houvast op school besloten om vanaf september 2019 te starten met de nieuwe methode. Dat is heel goed nieuws voor de scholen die sinds de pilot uit 2017 aan ons vragen wanneer er meer materiaal komt!

Onze methode wil bijdragen aan de identiteit van de kinderen en de school. Dit doen we door te spiegelen vanuit stevige wortels die ons houvast geven, door in te gaan op ervaringen van de kinderen, door verhalen, gesprekken en activiteiten. Daarbij willen we de eerste methode zijn die de levensbeschouwelijke ontwikkeling van kinderen benadert vanuit de kennisbasis godsdienst/levensbeschouwing zoals die vandaag wordt geleerd op heel veel pabo’s. Ben je ge├»nteresseerd? Vanaf september 2019 bieden wij een gratis proefperiode aan, met nieuw materiaal. Meld je snel aan!